2009. július 18., szombat

Újra nyílt a DIR Búvárbolt!

Honlapunkat látogatók (www.dirbuvar.hu) értesülhettek róla, 2008 karácsonyra kiköltöztünk a
Római téri boltunkból. De aki személyesen is kapcsolatot tartott velünk tudhatta, hogy a zárva tartott időszak alatt is aktívak voltunk, mint felszerelés forgalmazásban, mint tanfolyamok és túrák tekintetében. Noha az eladások és tanfolyamok személyes telefonos megbeszélés alapján, találkozásokkal valósultak meg, megerősített bennünket meggyőződésünkben, hogy a búvárok igénye termékeink iránt egyre keresettebb, egyre növekvőbb. Fő profilunk a Halcyon. (ejtsd: Halszion) Magyarországon, raktárról való forgalmazása a legapróbb alkatrészig, az utolsó kis csavarig is a felhasználók komfort igényét hivatott kielégíteni. Hogy raktár készletünket a leggyakrabban kereset cikkekből napra készen tartsuk, havi rendszerességgel rendelünk, minmálisra csökkentve az esetleges várakozást egyes sláger cikkek tekintetében. A hazánkban még kuriózumnak számító, igazán minőségi amerikai felszerelést a saját szaküzletében, egyszerűen ahogy sok egyéb speciális holmit, meg lehet venni. A hónapokig tartó várakozás a múlté.
2009 07. 17. től újra a tejes termékskálával várunk minden Halcyon, felszerelésre, DUI ruházatra, Suunto mérő és tájékozódó műszerekre, Apeks légzőautomatákra igényes, búvárt boltunkban.
Új helyünk címe: 1125 Budapest Göngyvirág út 21. térkép: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=2
A nyitó napra sok barátunk, ismerősünk, eljött. Szépen sorban egész nap érkeztek és beálltak az udvarra kényelmesen a tágas parkolóhelyre, pár lépésnyire egészen közel az üzlethez . Volt idő a teraszon ücsörögve beszélgetni, apró szendvicseket eszegetve, üdítőt iszogatva, vagy egy sör mellett az új cuccokat mustrálgatni, gusztálgatni. Aktuális túránk részleteit átbeszéltük, terveztük a következőt. Nem volt záróra. Kilenc óra is eltelt mire utoljára maradt kedves házaspár barátaink segítségével pár perc alatt elpakoltuk a vedégeskedés maradékait. Sötétedett. A hegyről lefelé autóinkból csodás panoráma tárult elénk. Az alattunk elterülő város fényei különös hangulatában lassan gurultunk és jóleső érzés vált meggyőződéssé bennem hogy jó helyre költöztünk.

Szekér