2010. március 24., szerda

10W HID lámpafejek

FELSZERELÉSEK

 Lámpák 

10W HID lámpafejek

(Szabadalmaztatás folyamatban.)

A Halcyon magas intenzitású kisüléses (High Intensity Discharge = HID) rendszerei forradalmi változást hoztak a búvárlámpák történetében. A HID technológia a hagyományos izzószálak helyett gázkapszulát használ, amely fényesebb, fehérebb fényt és hosszabb üzemidőt biztosít. A kedvtelési és felfedező búvárok egyetértenek abban, hogy a 10W-os HID izzó rendelkezik a legjobb általános teljesítménnyel. A Halcyon a megbízhatóság és a teljesítmény javítása érdekében kétfajta 10W-os HID lámpafejet kínál, a különlegesen kompakt MR11 rendszerű fix fénysugaras fejet, és a fókuszálható 10W-os HID izzót. A zárt, fókuszálható és kompakt új 10W-os HID lámpafejek ugyanolyan otthonosan mozognak a karibi korallzátonyokon, mint a komoly barlangi és roncsmerülések során.

A 10W HID lámpafej az Explorer és Proteus lámpákhoz is választható.

Jellemzők

A Halcyon ezeknek a lámpáknak a tervezésekor több lényeges tulajdonságot ötvözött, így különlegesen hasznosak különböző körülmények között.

  • Teljesen zárt rendszer: az új lámpafej teljesen zárt rendszert alkot, Delrin házban helyezkedik el. A Delrin erősebb, mint a fém, így tökéletesen alkalmas a roncsmerülésekre, ahol kivételesen robosztus elsődleges fényforrásokra van szükség. Természetesen ezek a lámpafejek is a jól bevált Goodman fogóval vannak felszerelve.

  • Fókuszálható verzió: a lámpafej teljesen fókuszálható a beépített gomb segítségével. Ez az egyedi és egyszerű kialakítás biztosítja a gyors fókuszálás lehetőségét, és szükségtelenné teszi a külső rögzítő csavar használatát. A gyors beállítási értékek lézerrel gravírozva fel vannak tüntetve a lámpafejen, ezáltal könnyen láthatóak, és kényelmes beállítást tesznek lehetővé. A teljes fókusztartomány elérhető 1,5 fordítással a gombon.

  • Helyszínen javítható: az új lámpafej különleges szerszámok nélkül lehetővé teszi az izzó gyors cseréjét. Az izzó közvetlenül az ágyba illeszthető, megfelelő kisülést és hosszú élettartamot biztosítva.


Halcyon búvárfelszerelések magyarországi forgalmazója a DIR Búvár Kft. Budapesten a 1125 Gyöngyvirág út 21. ben.
06 70 9490087 Hívd telefonon,
Szekér

Posted via email from Szekér búvároktató